Blue Mountains Australie

Een erg mooi natuurpark van Australië is Blue Mountains. De bergen hebben een blauwe gloed om/over zich heen hangen, heel apart om te zien.

Vervolgens ben ik naar de hoofdstad Canburra gegaan. Deze stad is erg saai en ben er dan ook niet lang gebleven. Ik ben naar het nationale museum geweest en naar het parlementsgebouw.
Vanuit Canburra wilde ik in 1 keer naar Melbourne om daar het Formule 1 weekend mee te maken. Hierdoor moest ik wel door het droge Kosciuszko park rijden wat ook nog maar net goed was afgelopen. In een bocht kwam er een tegenligger aan die iets te ruim de bocht nam (ik had de buitenbocht) en het scheelde niet veel of ik lag beneden. Het enige wat er vanaf kon was: Sorry Mate! Melbourne was al snel beter als Canburra en het is ook wel leuk om voor het eerst een Formule 1 wedstrijd mee te maken. Na de wedstrijd kon je ook het circuit op en naar de startbaan etc. Verder heb ik nog wat rondgehangen in Melbourne en de stad verkend en naar het Tenniscomplex gegaan waar elk jaar het Australian Open wordt gehouden.